Antena Căutare

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Optiplaza de către Innova/6

Consiliul Concurenţei a anunţat marţi că a autorizat tranzacţia prin care Innova/6 SCA SICAV-RAIF preia compania Optiplaza SRL.

Consiliul Concurenţei a anunţat marţi că a autorizat tranzacţia prin care Innova/6 SCA SICAV-RAIF preia compania Optiplaza SRL.

"În urma analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal", a anunţat autoritatea de concurenţă într-un comunicat.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Innova/6 SCA SICAV-RAIF face parte din grupul Innova, care deţine mai multe fonduri de investiţii în sectoare precum servicii financiare, tehnologie – media – telecomunicaţii, energie, alimentar sau industria transporturilor.

Optiplaza este o companie care se ocupă cu comercializarea articolelor de optică.

Sursa : news.ro

Cora va elimina de pe piaţă peste 30 de milioane de pungi de plastic în fiecare an şi introduce noi ambalaje biodegradab... Executivul a reglementat cadrul legal pentru înfiinţarea schemelor şi fondurilor de pensii ocupaţionale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x