Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Dr. Oetker a preluat compania Rimco

Consiliul Concurenţei a anunţat joi că a autorizat tranzacţia prin care Dr. Oetker RO, din grupul german Oetker, a preluat compania Rimco şi, implicit, producătorul de patiserie Panovia Prod.

Consiliul Concurenţei a anunţat joi că a autorizat tranzacţia prin care Dr. Oetker RO, din grupul german Oetker, a preluat compania Rimco şi, implicit, producătorul de patiserie Panovia Prod.

"În urma analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal", arată un comunicat emis joi de autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Dr. Oetker RO face parte din grupul german Oetker şi activează în domeniul producţiei şi comercializării de produse alimentare (ingrediente pentru prăjituri, deserturi pudră, pizza & snacks-uri congelate, conservanţi pentru legume şi fructe etc.).

Rimco este o firmă de tip holding care deţine acţiunile companiei Panovia Prod, companie care se ocupă cu producerea produselor din patiserie.

Sursa : news.ro

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri