Antena Căutare

Elena Udrea da 8,5 milioane de lei pe promovarea programului "Explorati Gradina Carpatilor"

Ministerul Turismului va cheltui 8,5 milioane de lei pentru promovarea programului "Explorati Gradina Carpatilor". Licitatia a fost castigata de Media Investment Communication, la un pret cu aproape 400.000 de euro mai mare decat estimarea initiala a valorii contractului, scrie ziare.com. In replica, oficialii ministerului spun ca valoarea contractului incheiat in urma licitatiei este mai mica decat bugetul estimat.

Valoarea contractului de promovare a programului "Explorati Gradina Carpatilor" s-a majorat din decembrie 2010 pana in martie cu peste 1,5 milioane de lei, potrivit Ziare.com. Suma alocata initial era de aproape 7.000,000 lei, inclusiv TVA.

Ministerul Turismului spune insa ca aceasta valoare este eronata.

"Suma alocata campaniei radio-tv interne, 6.935.484 lei, este o suma fara TVA, asa cum reiese din anuntul de participare 113665/31.12.2010, publicat pe SEAP, ci nu suma cu TVA", spun reprezentantii MDRT.

Mai mult decat atat, oficialii ministerului spun chiar ca au facut economii.

La licitatie au participat sase firme, criteriul de atribuire fiind oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic.

"Atribuirea contractului s-a facut companiei care a oferit cel mai mic cost pe punctul de audienta si care s-a incadrat in bugetul alocat al campaniei, scopul MDRT fiind sa obtina cat mai multa publicitate si audienta raportat la bugetul alocat", precizeaza MDRT.

Programul "Explorati Gradina Carpatilor", finantat din fonduri comunitare, are in vedere determinarea romanilor de a-si petrece vacantele si sarbatorile religioase in tara.

Sursa: Antena3

Lumea vazuta prin ochelarii FMI... Angajati de la Garda Financiara si Finante Publice, audiati la DNA, pentru un prejudiciu de 12 mil. €...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x