Live acumFilm: John Wick 2
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Farmaceutica Remedia a semnat contractul pentru vânzarea a 52 farmacii către Help Net Farma pentru 8,5 milioane euro

Farmaceutica Remedia (simbol bursier RMAH) a anunţat miercuri că a semnat contractul pentru vânzarea a 52 farmacii către Help Net Farma pentru suma de până la 8,5 milioane euro.

”Urmând direcţiile şi obiectivele aprobate de Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor din 4 decembrie 2019, Farmaceutica Remedia a semnat contractul pentru vânzarea fondului de comerţ aferent a 52 farmacii către Help Net Farma pentru suma de până la 8,5 milioane euro”, arată un comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Tranzacţia este supusă avizării de către Consiliul Concurenţei.

”Prin această acţiune Farmaceutica Remedia confirmă aşteptările investitorilor de acreşte profitabilitatea companiei, de a asigura resurse de consolidare şi dezvoltare aliniilor de afaceri de perspectivă şi de a cristaliza noi direcţii inovatoare în domeniul serviciilor de sănătate”, mai arată comunicatul.

HelpNet este parte a grupului Phoenix, aflat în plină dezvoltare pe piaţa din România şi din Europa.

”Cel mai important lucru în dezvoltarea unei afaceri este să ai viziune, determinare şi resursele necesare. Ştiu că Help Net ţinteşte sus şi sunt convins că cele 52 de farmacii ale noastre vor contribui la viziunea Help Net de a se dedica nevoilor pacienţilor din România”, a declarat Valentin - Norbert Ţarus, CEO şi acţionar principal al Farmaceutica Remedia.

Farmaceutica Remedia are o capitalizare de 39,46 milioane lei.


Sursa : news.ro

Recomandari