Căutare Live

"Frunza" lui Udrea, ineficienta: Imaginea Romaniei, mai proasta decat inainte de 1990

Reprezentantii patronatelor din turism au declarat ca imaginea turismului romanesc in strainatate este mai proasta decat inainte de anul 1990, si asa se explica numarul mic al turisti straini care vin in ultimii ani pe litoral, comparativ cu cei care ajungeau inainte de Revolutie.

"Dupa 22 de ani, Romania conteaza foarte putin ca destinatie turistica pe piata internationala. Conta mai mult inainte de 1989", a declarat presedintele ANAT.

Potrivit reprezentantilor patronatelor, in ultimii ani vin pe litoral maxim cateva zeci de mii de turisti straini, spre deosebire de sutele de mii de straini prezenti in statiunile de la Marea Neagra inainte de 1989.

"Pentru a reface imaginea turismului romanesc si a o aduce macar la nivelul pe care il avea inainte de 1990 ar trebui sa investim in promovare cateva miliarde de euro", a spus Mohammad Murad, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, potrivit Mediafax.

Acesta a subliniat ca imaginea turismului este stricata si pe plan intern, inclusiv de catre Ministerul Turismului, ai carui sefi au vorbit permanent de evaziune, dar actiunile au lipsit.

De asemenea, reprezentantii patronatelor au sustinut ca o parte din banii alocati in ultimii ani pentru promovare externa au fost cheltuiti fara niciun folos.

BNR: romanii din strainatate au trimis in tara 240 milioane euro in ianuarie... Vezi calendarul Guvern-FMI al scumpirii energiei electrice!...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri