Antena Căutare

Hypermarketurile ar putea fi inchise cateva zile din cauza majorarii TVA

Majorarea TVA pune in dificultate marile lanturi de magazine. Hypermarketurile ar putea fi inchise cateva zile la inceputul lunii iulie pentru ca preturile sa poata fi modificate.

Cresterea TVA cu 5 procente implica o modificare in softul hypermarketurilor, in contabilitate, dar si la raft, modificarea etichetelor si a indicatoarelor de pret.

Reprezentantii comerciantilor sustin ca toate aceste modificari nu se pot face intr-o singura noapte, pentru cateva zeci de mii de articole. O perioada de timp optima pentru astfel de schimbari ar fi fost intre o saptamana si trei saptamani.

Comerciantii mai spun ca hypermarketurile ar putea fie inchise cateva zile pentru ca toate modificarile sa fie facute corect. Nu este exclus, spun ei, sa se mai strecoare greseli, de aceea clientii sunt indemnati sa fie atenti la diferentele dintre preturile afisate la raft si suma ceruta la casa de marcat si sa foloseasca cititoarele de coduri de bare.

Ford, bun de plata! In 2 ani si jumatate nu a investit nimic in fabrica de la Craiova... Euro bate record dupa record: 1 euro=4,3523 lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x