Antena Căutare

Impozitele pentru case, terenuri si masini cresc cu 16% in Capitala

Impozitele pentru case, terenuri si masini vor creste cu 16% in Bucuresti. Desi primarul general Sorin Oprescu anuntase ca nu se vor aplica majorari, acesta este efectul unei ordonante a guvernului care priveste orasele cu datorii, relateaza Antena 3.

Sorin Oprescu a anuntat ca taxele vor fi majorate cu 16%: „Vor creste cu 16%, respectiv 16,1% in unele cazuri, taxele pentru case, terenuri si masini. Pentru ca asa a hotarat Guvernul. Eu nu m-am razgandit deloc. Am zis in decembrie ca noi nu crestem, insa Guvernul, privind precizarile facute la ordonanta respectiva, a stabilit obligativitatea. In schimb, ce a fost la latitudinea noastra, si anume taxele care nu sunt prevazute de ordonanta Guvernului si care tin strict de municipalitate, respectiv CGMB, nu vor creste".

De asemenea, primarul general a explicat ca numai trei sectoare ale Capitalei au datorii, asa ca Bucurestiul nu ar trebui sa fie afectat de ordonanta de urgenta. Totusi, Ministerul de Finante trateaza unitar Bucurestiul, asa ca majorarile intra in vigoare si aici.

Portretul robot al romanului cu credit la banca: Barbat, 40 de ani, amator de rate... Investitorii straini vor sa gaseasca in Romania un sistem politic si fiscal stabil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x