„Mi-ar fi putut lăsa copiii fără tată!”. Avea cancer, dar doctorul l-a trimis liniștit acasă. „A explicat de ce a ratat diagnosticul. Este inadmisibil”

Un bărbat în vârstă de 38 de ani din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a fost șocat să afle că are cancer de colon, după mai multe vizite la medic, de la care nu a aflat diagnosticul corect. Doctorul lui i-au spus, eronat, că ar fi avut ulcer sau colică.

A fost la doctor cu dureri de stomac puternice, dar a fost trimis acasă. După câteva ziile, adevărul l-a izbit în față!

La insistențele soției lui, bărbatul, Mark Newberry, să meargă la urgență, după ce el a început să aibă dureri cumplite. Astfel, bărbatul a primit vestea șocantă că suferă de cancer de colon în stadiul patru și că trebuie să fie operat de urgență.

Bărbatul, Mark Newberry, a primit o explicație incredibilă de la medicul care a ratat să îi pună diagnosticul corect din prima. Acesta i-a spus că eroarea a avut loc pentru că el avea atunci „doar 38 de ani”, cu toate că pacientul a avut un bunic care a murit din cauza aceleiași boli.

Acum, Mark, tată a doi copii, are 41 de ani. A supraviețuit după opt runde de chimioterapie, într-o perioadă de șase luni, din cauza cărora s-a luptat cu efecte adverse precum sensibilitate la rece și înțepături în mâini.

„Inițial, am avut mișcări intestinale stranii, dar nu le-am băgat în seamă. Apoi, în săptămâna de dinainte de a primi diagnosticul, am avut dureri de stomac puternice. Nu mai puteam să rețin alimente în stomac și mă simțeam epuizat.

Mi-am întrebat medicul de ce nu s-a gândit la acest diagnostic și mi-a spus că motivul a fost vârsta mea de doar 38 de ani”, a spus el.

„Tati a murit cu trei ani înainte ca mami să ne nască!”. O femeie a îndeplinit cel mai mare vis al soțului ei răpus de cancer. „I-am promis. Ne-am iubit enorm!” – Foto

„Este inadmisibil faptul că medicii continuă să exlcudă acest siagnostic pentru pacienți care vin cu simptome clare, spunându-le că sunt prea tineri ca să aibă cancer la colon. Dacă este detectat devreme, acest tip de cancer se poate trata”, a spus Genevieve Edwards, directorul executiv al unei organizații pentru cancer la colon din Regatul Unit.

„Am 27 de ani și mor de cancer. Îmi mai doresc un singur lucru, pentru cei doi copii ai mei”. Ce plan emoționant și-a făcut o mamă tânără, înainte de moarte!

Între simptomele cancerului de colon se numără tulburările de tranzit – cum ar diareea, constipația, ce durează mai mult de câteva zile; sânge în scaun și sângerarea rectală, senzația de balonare, crampele sau durerile abdominale, senzația de oboseală ca urmare a anemiei și scăderea semnificativă în greutate, neintenționată.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri