Antena Căutare

(P) Prețurile speciale de Black Friday pe FineStore durează mai mult decât ți-ai imaginat! Ofertele sunt de nerefuzat!

Fie că vrei să-ți refaci stocul băuturilor preferate sau să încerci noi arome deosebite, FineStore te invită la o lună întreagă de reduceri speciale de Black Friday! Până la sfârșitul lunii, ai prețuri bune la vin, rom, gin, vodkă, tequila, coniac, brandy și nu numai.

(P) Prețurile speciale de Black Friday pe FineStore durează mai mult decât ți-ai imaginat! Ofertele sunt de nerefuzat!
Prețurile speciale de Black Friday pe FineStore durează mai mult decât ți-ai imaginat

Nu lăsa însă pe mâine ce poți comanda astăzi, căci stocul este limitat și riști să rămâi fără băutura preferată!

Mii de produse la prețuri bune

Poți sta noaptea online să vânezi oferte de Black Friday care se epuizează imediat sau te poți bucura până la sfârșitul lunii de reduceri speciale la mii de produse pe FineStore.ro. Dacă nu știi ce să alegi pentru tine sau pentru cei dragi, cel mai mare magazin online de băuturi din România îți oferă consultanță telefonică pentru comenzile online, sau poți chiar discuta față în față cu un specialist la magazinul FineStore din Bulevardul Aerogării, nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti.

Experiențe unice, la prețuri mici

Dacă anul acesta te-ai decis să încerci un gust nou, Vodka Crystal Head este o experiență cu adevărat specială. Diafană ca mireasa în ziua nunții, această băutură multipremiată nu conţine niciun ingredient care să-i afecteze aroma pură (fără aditivi, glicerol, uleiuri esenţiale de citrice sau zahăr adăugat). Creată din piersici şi porumb de cea mai bună calitate, Crystal Head are parte de patru procese de distilare și este filtrată de şapte ori prin straturi de cristale semipreţioase, denumite diamante Herkimer, despre care se spune ca ar avea proprietăţi metafizice. Dincolo de ambalajul deosebit al sticlei, această vodkă impresionează cunoscătorii prin note delicate de cereale şi piersică bine coaptă cu un finish catifelat, dulceag.

Dacă vodka nu este însă tocmai pe gustul tău, pe FineStore.ro ai o ofertă variată, din care să-ți alegi băutura preferată: de la licori tradiționale, vinuri de pe alte meleaguri la rom, gin, tequila, coniac, brandy.

De la Kamiki, unul dintre cele mai bune mărci de whisky japonez până la un coniac Frapin sau o șampanie Gosset, oferta Black Friday ce ține până pe 30 noiembrie este ocazia perfectă să-ți oferi chiar ție un cadou special!

Nu rata reducerile speciale de Black Friday la FineStore, stocul este limitat! Este bine să mai știi că, pentru comenzi care depășesc 199 de lei, FineStore asigură transport gratuit. În plus, livrarea este rapidă în toată țara și poți face retur în 45 de zile. Cumpărături inspirate!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x