Antena Căutare

Pasajul Pipera, deschis in trei saptamani

Pasajul Pipera va fi deschis circulatiei in aproximativ trei saptamani, a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Potrivit edilului, intarzierile au aparut din cauza retelelor electrice la care lucreaza Enel.

„Nu puteam sa dau drumul pe Barbu Vacarescu sa intre pe aceeasi bretea, in dublu sens, incarcandu-i pe aia care vin din zona Caramfil. La Caramfil trebuie sa modificam intersectiile, dar asta o facem acum, nu dupa ce dam drumul, pentru simplul motiv ca intrarea catre Aviatorilor va reprezenta un conflict de circulatie si atunci probabil ca vom face un mic sens giratoriu ca sa putem sa circulam fara conflicte de circulatie pana cand suntem noi gata cu strada din spate care asigura debuseul masinilor care vin din oras", a explicat Oprescu.

Pasajul are o lungime totala de 700 de metri, din care podul propriu-zis are 474,40 de metri, iar cele doua rampe 136, respectiv 88 de metri. Lucrarile au inceput in luna august a anului 2010, valoarea contractului fiind de peste 100 de milioane de lei.

Foto: ziare.com

VIDEO! Sistemul all inclusive din hoteluri duce la obezitate... Un fost director Goldman Sachs acuza banca de jecmanirea clientilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x