Antena Căutare

Portretul robot al romanului cu credit la banca: Barbat, 40 de ani, amator de rate

Suntem prea saraci ca sa facem credite putine, asa ca romanii au batut recordul la rate. O femeie de 50 de ani are 16 credite la banci, iar portretul robot al clientului bancii seamana cu unul de la matrimoniale. Barbat de 40 de ani, amator de rate.

In ciuda crizei, unii romani au facut o pasiune pentru credite. De exemplu, o femeie de 50 de ani are credite la 16 banci, iar alt client, un barbat, are nu mai putin de 25. Cei mai multi romani au insa o singura rata, cel mai probabil pentru un credit de consum.

Acesta este portretul al clientului bancar: un barbat de circa 40 de ani, din Bucuresti, care a luat un credit pentru nevoi personale in lei, pe maximum cinci ani.

Creditele de consum au fost, de altfel, cele mai afectate de criza. De la 4,8 milioane de astfel de credite in decembrie 2012 s-a ajuns la 3,2 milioane la sfarsitul lunii decembrie 2012.

In schimb, numarul cartilor de credit a crescut in aceeasi perioada de la un milion la 2,4 milioane. Si creditele imobilare au avansat, de la 160.000 la 260.000.

Birourile viitorului: betonul care se curata singur, pereti digitali, fatade vii... Impozitele pentru case, terenuri si masini cresc cu 16% in Capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x