Antena Căutare

Presedintele Organizatiei Nationale Elene de Turism: "Brandul turistic al Romaniei e doar un logo"

Presedintele Organizatiei Nationale Elene de Turism, Konstantinos Zikos, desfiinteaza investitia de milioane de euro a Elenei Udrea, spunand ca tara noastra nu are un prezent un brand turistic.

"Trebuie sa studiati care sunt diferentele dintre Romania si alte tari din zona. Trebuie sa scoateti in evidenta ceea ce va diferentiaza de altii. Si noi facem acelasi lucru, pentru ca nu putem promova soarele si marea, le au si altii, Spania si Italia. Incercam sa promovam ceea ce e specific noua. Aveti nevoie de promovare, aveti nevoie de un brand pe care in prezent nu-l aveti. Dar pentru asta e nevoie de timp, de idei inteligente", a precizat Konstantinos Zikos.

Campania de promovare "Carpathian Garden" este doar un logo, spune aceasta, si nu un brand, nefiind memorabil pentru straini.

In plus, tara noastra ar trebuie sa organizeze mai multe city-break-uri in Bucuresti, sejururi pe litoral si vacante la manastirile din Nordul Moldovei, mai spune acesta.

Standard and Poor's a retrogradat luni ratingurile a noua banci spaniole, printre care Santander si BBVA... UPDATE! Ponta promite reintregirea pensiilor si a salariilor dupa consultarile cu FMI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x