Antena Căutare

Profetul crizei prevesteste o "apocalipsa economica" in 2013

Profetul crizei, Nouriel Roubini, are previziuni sumbre si pentru anul 2013. Economistul spune ca exista riscul ca intreaga economie a lumii sa fie lovita de o adevarata furtuna economica, potrivit Antena 3.

Profetul crizei prevesteste o "apocalipsa economica" in 2013
| tumblr

Roubini se arata ingrijorat in primul rand de situatia din Zona Euro, care a intrat din nou in recesiune. Totodata, nici economiile celorlalte mari puteri, precum Statele Unite, China sau Japonia, nu dau semne de revigorare, este de parere economistul.

Intr-un interviu acordat unei televiziuni din Turcia, Roubini nu a exclus astfel varianta unui dezastru economic global, in 2013.

"Poate aparea o situatie in care am putea avea . Se poate produce daca avem in Statele Unite, care ar trage SUA in recesiune, daca se va inrautati criza din Zona Euro, iar Grecia va iesi in mod necontrolat din aceasta zona, daca incetinirea economica in China se va accelera sau daca vom avea un razboi in Orientul Mijlociu, intre Israel si Iran, iar pretul barilului petrolului va depasi 200 de dolari", sustine economistul Nouriel Roubini.

sursa: Income Magazine

foto: Tumblr

Convingi un apropiat sa cumpere, firma te premiaza!... Pastreaza-ti bugetul "sanatos" cu asistentul financiar virtual!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x