Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

PwC a finalizat vânzarea unui teren de 9 hectare din Bucureşti al firmei Bel Rom Nouă, aflată în faliment, pentru 18,5 milioane euro

PwC Business Recovery Services (PwC BRS), divizia de restructurare a PwC România, a anunţat luni că a finalizat vânzarea terenului de nouă hectare din Bucureşti al Bel Rom Nouă, firmă aflată în faliment, pentru 18,5 milioane euro.

”Terenul, situat pe Şoseaua Colentina, a fost adjudecat la preţul de 18,5 milioane euro (+ TVA aplicabilă) de către societatea SIFI BH Retail, în cadrul licitaţiei publice deschise, cu strigare, pe care PwC BRS a organizat-o în data de 25 februarie”, arată PwC într-un comunicat.

Procesul de valorificare a fost încheiat în data de 12 martie, prin semnarea de către părţi a contractului de vânzare-cumpărare a activului.

”În vederea valorificării terenului am prospectat mai mulţi potenţiali investitori, terenul fiind, prin suprafaţa generoasă şi prin poziţionare, pretabil pentru o utilizare variată. După demersuri succesive de testare a pieţei şi de valorificare, terenul de nouă hectare format din două loturi alipite, a fost valorificat către SIFI BH Retail, la o valoare cu mult peste valoare stabilită prin raportul de evaluare, fiind cu siguranţă una dintre cele mai importante tranzacţii imobiliare ale anului”, a declarat Cristian Gavril, liderul departamentului de Restructurare şi Insolvente din cadrul PwC România.

Societatea Bel Rom a intrat în faliment în octombrie 2016, iar în anul 2017 PwC BRS a preluat mandatul de lichidator judiciar.

PwC este o reţea de firme prezentă în 157 de ţări cu 276.000 de angajaţi ce oferă servicii în domeniul auditului, consultanţei fiscale şi consultanţei pentru afaceri.


Sursa : news.ro

Recomandari