Căutare Live

Studiu: Cine fura cel mai mult in Grecia?

Medicii, inginerii si contabilii. Este concluzia unui studiu al Universitatea Chicago Booth School of Business . In Grecia, evaziunea fiscala reprezinta un sfert din deficitul tarii.

De trei ani, de cand Grecia lupta impotriva crizei, contribuabilii tarii sunt aratati cu degetul in mod regulat. In iunie, directorul general al FMI, Christine Lagarde, a cerut in doua randuri grecilor sa depuna mai multe eforturi pentru a-si plati impozitele. Se spune ca frauda fiscala ar fi, in Grecia, un sport national.

Aproape doua treimi dintre persoanele active isi achita impozitul, pentru ca este retinut din salariu. Este vorba in special despre functionari. Celelalte categorii de angajati nu dau nimic statului. Conform studiului mentionat, in 2009 evaziunea fiscala din neplata impozitului pe venit s-a cifrat la 28 miliarde de euro. Adica 31% din deficitul bugetar afisat de Grecia in 2009 (48% in 2008).

Citeste continuarea articolului in Income Magazine!

Cererea pentru creditele de consum a crescut cu 60%... Ce companii au parasit topul celor mai importante firme din regiune ...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri