Antena Căutare

Vezi noile proiecte de locuinte din zonele bune ale Capitalei!

Daca apartamentele din zonele vecine Bucurestiului pot atrage cu preturi reduse, apartamentele construite in zonele centrale atrag prin plasament. Chiar daca ritmul dezvoltarilor este mai redus decat in urma cu trei ani, blocuri se ridica in continuare in Capitala. Imobilele de acum sunt insa mai mici, in general, decat in perioada de boom.

Un apartament in zo­ne centrale ale Bu­curestiului, aproa­pe de metrou sau la "doi pasi" de Herastrau sau Cismigiu va fi mereu cautat de cumparatori sau chiriasi.

Este motivul pentru care, si pe timp de criza, in astfel de zone se ridica in continuare blocuri. Acestea sunt cel mai frecvent cladiri cu 4-5 etaje, fiind in zone cu regim de inal­time redus.

Pe de alta parte, nici dezvoltatorii nu-si mai asuma acum riscuri cu dez­vol­tarea a sute de apartamen­te odata, ca in trecut.

Noile imobile din zonele mai bine cotate se adauga sutelor de apartamente construite in ultimele luni in zone precum IMGB, Fundeni, Militari sau Prelungirea Ghencea.

Tot articolul, in Saptamana Financiara

Romanii platesc cu intirziere ratele... FMI ne-a trimis nota de plata: 12,7 miliarde de euro pana in 2015...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x