Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Voucherele de vacanță, anunțul momentului! Ce decizie oficială a luat Guvernul

Anunț de maximă importanță pentru români, cu privire la voucherele de vacanță în anul 2020! Ce decizie a luat premierul Ludovic Orban?

Anunț important despre voucherele de vacanță

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, că voucherele de vacanţă vor fi menţinute, în bugetul de stat pe anul viitor, la nivelul lui 2019, adăugând că unul dintre obiectivele Guvernului va fi şi de a creşte fluxul de turişti străini care vin în România.

"Nu vom afecta voucherele de vacanţă. Propunerea va fi să menţinem voucherele la nivelul anului 2019, asta va fi propunerea în legea bugetului de stat", a precizat Orban.

El a adăugat că prin voucherele de vacanţă se stimulează turismul intern, dar unul dintre obiectivele Guvernului este şi de a creşte fluxul de turişti străini care vin în România.

Voucherele de vacanță, anunțul momentului! Ce decizie oficială a luat Guvernul

Ce se întâmplă cu voucherele de vacanță

"Prin voucherele de vacanţă consumatorul român de servicii turistice a fost stimulat să beneficieze de servicii turistice în România, că se ştie foarte clar că voucherele de vacanţă sunt folosite doar pentru a efectua concedii în România.

Unul dintre obiectivele noastre este acela de a creşte fluxul de turişti străini care vin în România şi aici trebuie politici inteligente de stimulare a tuturor agenţiilor de turism, a tuturor celor care fac promovarea destinaţiilor din România, pentru a-i determina să fie competitivi şi să aibă capacitatea să atragă turişti", a explicat prim-ministrul, conform celor de la Agerpres.

El a participat vineri la Adunarea Generală a membrilor Coaliţiei pentru Dezvoltarea României.

Recomandari