A născut în baie, deși nu știa că este însărcinată! „Mă durea abdomenul și mă filmam în oglindă, când i-am văzut o parte din cap”

 
+3 click pentru
galerie

O tânără studentă din Londra a născut singură în baia apartamentului ei, deși nu avea habar că este însărcinată. Femeia a înțeles că va fi mamă abia după ce a văzut o parte din capul copilului ei, în timp ce se filma în oglindă, având dureri abdominale.

Tânăra, Charlotte Dubard, în vârstă de 24 de ani, susține că nu a bănuit că este însărcinată, deși a început să aibă mare poftă de dulciuri și să ia în greutate.

Femeia susține că în ziua cea mare a simțit brusc dureri abdominale, astfel că a decis să investigheze totul cu ajutorul… camerei de filmat a telefonului ei mobil. Filmându-se, tânăra a fost șocată să vadă o parte din capul copilului.

Apoi, tânăra a născut singură, în cadă, pe 29 ianuarie, un băiat de aproape 3 kilograme.

Femeia a tăiat cordonul obilical cu o foarfecă pentru unghii, după care l-a sunat pe partenerul ei, Miguel Angel, în vârstă de 28 de ani, rugându-l să vină urgent acasă.

Partenerul ei a fost șocat. „M-a acuzat că am luat un bebeluș de pe stradă”

Când a ajuns acasă, bărbatul a fost șocat. „O, Doamne! Ai găsit un bebeluș pe stradă”, i-a spus el tinerei.

„A fost șocat. I-a luat mult timp să accepte că este copilul nostru. A fost o sarcină misterioasă, Eu am luat puțin în greutate, dar nu atât de mult încât să mă gândesc că este posibil să fiu însărcinată”, a spus femeia, care lucra ca ospătar într-un restaurant. 

„Gândindu-mă acum, e adevărat că aveam o poftă extraordinară de dulciuri și că aveam o rpoblemă cu un picior – problemă din cauza căreia am lispit o săptămână de la serviciu. Medicul mi-a psus că a fost vorba, probabil, de presiunea pusă de copil. Într-o seară am avut crampe, dar mai ușoare decât cele menstruale. Acesteau au tot revenit și au tot dispărut în ziua următoare. Acum înțeleg că acestea au fost contracțiile mele”, a adăugat ea.

Bebelușul a fost dus de urgență la spital și internat la terapie intensivă pentru analize amănunțite.

Femeia susține că se simte foarte norocoasă că are un bebeluș sănătos, deși pe toată durata sarcinii ea a fumat, a consumat alcool și a lucrat și câte 14 ore. În plus, ea a continuat să ia pilule contraceptive și susține că a avut menstruații normale în timpul sarcinii.

Cei doi tineri părinți sunt studenți și plănuiesc acum să se mute în Statele Unite ale Americii. Tânăra susține că familia ei îi oferă sprijinul de care are nevoie. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI