Antena Căutare

Absolut impresionant. Micuțul din Nigeria găsit pe străzi, aproape mort de foame, s-a schimbat radical!

O fotografie surprinsă pe o stradă din țară africană în care un copil este hrănit cu biberonul de către Anja Ringgren Loven a făcut înconjurul lumii

O fotografie surprinsă pe o stradă din țară africană în care un copil este hrănit cu biberonul de către Anja Ringgren Loven a făcut înconjurul lumii.

Milioane de oameni din lumea întreagă au rămas impresionați de situația copiilor din acest stat african după ce au văzut imaginile cu micuțul găsit aproape mort de foame.

Recuperat de pe străzi de daneza care a înființat o asociație pentru ajutorarea copiilor nigerieni, Hope a fost hrănit și tratat corespunzător, ajungând acum să arate ca un copil absolut normal.

Hope arată ca un băiat fericit și sănătos acum. El a luat în greutate, după cum se poate observa pe cea mai recentă fotografie cu el.

Imaginea a fost postată de Anja pe Facebook alături de mesajul:

„Din ziua în care l-am luat acest băiețel dulce în brațele mele am fost sigură că nu va supraviețui. Fiecare respirație a sa a fost o luptă și nu am vrut ca el să moară fără nume, fără demnitate, așa că l-am numit Hope. Speranță pentru mine este un nume special. Nu doar în senul propriu zis al cuvântului.În urmă cu mulți ani în urmă mi-am tatuat pe degetele numele HOPE, deoarece pentru mine înseamnă:. Ajută O persoană zi de zi(Help One Person Everyday)”

Șocul a aruncat-o în portbagaj! O micuță româncă a murit FIX în același loc în care se născuse cu 16 zile în urmă! Pe șo... Adio, cărți de identitate și pașaport. Toate datele vor fi stocate pe telefoane!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x