Antena Căutare

Accident aviatic in Nepal: 19 morti

Un avion cu turisti care veneau de pe muntele Everest s-a prabusit in apropiere de capitala Nepalului. 19 oameni au murit, 16 turisti si trei membri ai echipajului. Singurul supravietuitor al accidentului a murit in spital.

"Cele 19 persoane au murit. Zborul 103 al Buddha Air se intorcea dintr-un tur in munti in momentul in care s-a prabusit peste dealul Kotdada, la aproximativ zece kilometri de Katmandu"


Controlorii au pierdut contactul cu avionul in jurul orei locale 07.30. Potrivit televiziunii locale, martorii oculari au vazut cum din aparat ieseau flacari, inainte de a se prabusi.

Echipele de salvare spun ca avionul s-a prabusit din cauza vremii nefavorabile. In zona, vivzibilitatea era redusa din cauza cetii.

Reprezentantii compania Buddha Air nu au putut fi contactati pentru a comenta acest accident. Compania aeriana le propune turistilor "Experienta Everest", decoland din Katmandu si zburand in apropiere de cel mai inalt varf din lume.

sursa: Antena3

Raport despre imigratia in Marea Britanie: Romanii si bulgarii au un nivel scazut de educatie... Vladimir Putin se pregateste pentru Kremlin cu un lifting facial?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x