Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

ACCIDENTUL DE TREN din Spania: Autoritatile au identificat toate victimele. Niciun roman ranit!

Justitia din Spania a anuntat ca toate cele 78 de persoane decedate in urma accidentului de tren de miercuri au fost identificate. Tribunalul regional din Galicia a confirmat ca opt dintre victime sunt straini.


"Ultimele trei victime ale accidentului au fost identificate oficial. Printre ele se afla un francez. Nicio alta familie nu mai astepata identificarea", se arata in comunicatul tribunalului. Din cele 178 de persoane ranite in accident, 71 erau inca internate, sambata, iar 31 erau in stare grava.

Tribunalul a confirmat ca un francez, a carui identitate nu a fost dezvaluita, se afla printre persoanele decedate. Alti sapte straini din Venezuela, Algeria, Statele Unite, Brazilia, Mexic, Republica Dominicana si Italia se numara printre victime. Autoritatile locale au inceput sambata seara sa predea familiilor lucrurile personale ale victimelor, recuperate de la locul accidentului.

Trenul a deraiat miercuri seara la patru kilometri de Santiago de Compostela, in timp ce a intrat cu viteza mare intr-o curba unde limita era de 80 de kilometri pe ora. Au fost deschise doua anchete, una judiciara si alta administrativa.

Foto: guardian.co.uk

Recomandari