Antena Căutare

Biata fetiță! Are burtică de gravidă, la doar doi ani! Când au văzut-o, medicii s-au cutremurat – Foto

O fetiță în vârstă de doi ani are burtică de gravidă. Când au văzut-o, medicii aus-au cutremurat și i-au dat un diagnostic devastator.

O fetiță în vârstă de doi ani are burtică de gravidă. Când au văzut-o, medicii aus-au cutremurat și i-au dat un diagnostic devastator.

Fetița de doi ani, Cleo Keenan, din orașul englez Blackpool, a fost dusă de urgență la spital, acuzând dureri abdominale.

Copila, care pare să aibă burtică de gravid, se luptă pentru viața ei din cauza unei tumori rare.

După ce i-au dat diagnosticul cumplit, Medicii i-au spus părinților fetiței că aceasta are șanse de supraviețuire de 25% - 35%, întrucât stomacul ei s-a umflat ca un balon.

„Nu te aștepți niciodată să I se întâmple așa ceva copilului tău. Acum că s-a întâmplat, mă simt neputincioasă. Am aflat totul după ce fetița mea a început să arate de parcă ar fi însărcinată”, a spus mama copilei, Shannon Latham, în vârstă de 23 de ani, care mai are două fiice, în vârstă de patru și cinci ani.

Fetița suferă de cancer al glandelor adrenale și va trebuie să facă chimioterapie și, ulterior, o operație prin care să îi fie extirpată tumoarea malign.

Însă, părinții copilei au spus că există 80% șanse ca tumoarea să reapară după operație.

„Tot ce putem face eu și soțul meu este să rămânem optimiști. În acest fel, Cleo încă mai zâmbește. Asta este tot ce ne dorim pentru perioada tratamentului ei – să o vedem zâmbind. Momentan micșorăm tumoarea cu ajutorul chimioterapiei și, ulterior, o vom extirpa. Există 80% șanse ca tumoarea să reapară, dar asta nu înseamnă decât că există și 20% șanse ca aceasta să nu mai apară vreodată”, a mai spus mama fetiței, care își crește copii alături de soțul ei în vârstă de 26 de ani.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu fetița în vârstă de doi ani care pare să aibă burtică de gravidă. Atenție, imagini tulburătoare!

Momentul terifiant în care doi soți sunt trăsniți de un fulger, pe vârful unui munte. „Am simțit miros de ars” - Video... Notre Dame a ars, francezii rămân cu statuile! În urmă cu trei zile, le-au coborât de pe catedrală, pentru restaurare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x