Antena Căutare

Asistenta medicala care a dezvalut informatii despre ducesa de Cambridge a fost gasita moarta

Asistenta medicala care a fost pacalita de doi prezentatori de radio australieni si a dat informatii confidentiale despre starea de sanatate a lui Kate Middleton a fost gasita moarta. Anuntul a fost facut de reprezentantii Spitalului Regele Eduard al VII-lea, unde aceasta lucra.

Asistenta medicala Jacintha Saldanha s-ar fi sinucis. Asta rezulta din primele cercetari ale politiei, care nu considera ca moartea ei este suspecta.

Femeia a fost gasita in stare de inconstienta in apropierea spitalului in care lucra. Paramedicii au incercat sa o resusciteze, dar nu au reusit sa o readuca la viata.

„Jacintha a lucrat la Spitalul Regele Eduard al VII-lea mai bine de patru ani. A fost o asistenta excelenta si foarte respectata si populara printre toti colegii", se arata intr-un comunicat al unitatii spitalicesti, citat de The Sun.

Foto: Hepta

Unda verde la marijuana. Deputatii cehi au aprobat utilizarea plantei in scopuri medicinale... Iarna a cuprins cea mai mare parte a Europei. Cum va fi vremea in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x