Antena Căutare

Atentat sinucigas in Afganistan: cel putin 19 si 37 de raniti

Cel putin 19 oameni au fost ucisi si alti 37 au fost raniti, majoritatea civili, intr-un atac sinucigas produs duminica asupra sediului guvernatorului din provincia Parwan, la 50 de kilometri nord de Kabul, in centrul Afganistanului, a informat pentru AFP un purtator de cuvant al ministerului afgan de interne.


"Pana acum au fost aduse 16 cadavre si 29 de persoane ranite", a declarat Mohammad Asif, medic-sef la spitalul din Charikar, capitala provinciei. "Cei mai multi dintre decedati sunt functionari guvernamentali", a precizat acesta.

Guvernatorul provinciei Parwan, Abdul Basir Salangi, a declarat ca sase kamikaze au atacat sediul sau duminica dimineata. Mai multe explozii si focuri de arma au fost auzite in timpul atacului, a relatat un martor pentru Reuters.

sursa:Hotnews

Polonia: Un mort si zeci de raniti, in urma unui accident feroviar... India: Comoara de 20 de mld. de dolari, descoperita intr-un templu, aduce discordie intre preoti si autoritati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x