Antena Căutare

Au găsit găleţile astea in pereţii locuinţei! Când le-au deschis nu le-a venit sa creadă. "Nu pot să cred că am trăit cu aşa ceva lângă mine"

Luis Hernandez-Gonzalez și Salma Gonzalez, doi frați care locuiesc în Miami Beach au fost arestați după ce poliția a găsit peste 20 de milioane de dolari în pereții casei în care locuiau

Luis Hernandez-Gonzalez și Salma Gonzalez, doi frați care locuiesc în Miami Beach au fost arestați după ce poliția a găsit peste 20 de milioane de dolari în pereții casei în care locuiau.

Cei doi erau recunoscuți drept doi dintre cei mai importanți traficanți de droguri din zonă, însă nimeni nu bănuia suma de bani care era ascunsă în vila celor doi. 24 de milioane de dolari a fost suma recuperată de oamenii legii din Statele Unite, bancnotele fiind ascunse în găleți și introduse în pereți.

Stare de ALERTĂ! Un individ A INTRAT CU UN BOLID în coloana PREȘEDINTELUI sârb! Mașina îi aparține unui fotbalist celebr... Doliu în lumea literară. A murit unul dintre cei mai mari poeți ai planetei. John Ashbery s-a stins la 90 de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x