Antena Căutare

Au stat și au privit fără milă când o fetiță de cinci ani era victima bullying-ului! Doi educatori au fost arestați pentru indiferența lor

Doi angajați din Ohio au fost arestați după ce au fost surprinși într-un videoclip, fară nici o reacție, în timp ce studenții mai în vârstă au agresat o fetiță „înfricoșată” de cinci ani, a spus poliția.

Doi angajați din Ohio au fost arestați după ce au fost surprinși într-un videoclip, fară nici o reacție, în timp ce studenții mai în vârstă au agresat o fetiță „înfricoșată” de cinci ani, a spus poliția.

Filmările video obținute de detectivi din Columb îi arată pe Joshua Tennant, 27 de ani, și Emma Dietrich, 31 de ani, când nu încearcă să oprească câțiva copii care târăsc o fată la Worthington Learning Center pe 13 august.

Perechea a fost audiată marți cu privire la infracțiunile de amenințare a copilului - după ce au recunoscut că au refuzat să oprească atacul ca o formă de disciplină răsucită, potrivit documentelor judecătorești citate de WCMH.

Au stat și au privit fără milă când o fetiță de cinci ani era victima bullying-ului! Doi educatori au fost arestați pentru indiferența lor

„În videoclip, studenții mai în vârstă apucă, trag, se leagănă și batjocoresc”, a spus poliția într-un raport al incidentului. „Pare înspăimântată și își ține ochii închiși sau acoperiți și încearcă să se încolăcească în poziția fetală”.

Fata a încercat apoi să se îndepărteze de studenții mai în vârstă, dar a fost reținută. Pe măsură ce bullying-ul a continuat, poliția a declarat că Dietrich și Tennant „s-au așezat” la o masă în apropiere și nu au luat nici o măsură pentru a opri atacul.

Mai târziu în filmări, Tennant a ridicat-o pe fetița de cinci ani de la glezna dreaptă și piciorul stâng și a purtat-o ​​cu susul în jos, așezând-o pe spate pe un covor, a spus poliția.

Proprietarul centrului de zi a spus că a fost „afectat” de ceea ce a văzut în videoclip și i-a concediat imediat pe Dietrich și Tennant, ambii din Columb, după ce a văzut filmările, a relatat WBNS. Videoclipul a fost trimis anchetatorilor de protecție a copilului.

Între timp, mai mulți părinți au spus că instituția Tennant a fost minunată cu copiii lor și că nu au bănuit niciodată problemele din unitate. Unii părinți intenționează să-și scoată copiii după arestări, a raportat WCMH.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Premierul ungar Viktor Orban este optimist că noua Comisie Europeană îşi va îmbunătăţi relaţiile cu membrii estici ai UE... Jurnaliste din Arabia Saudită, Malta şi Vietnam, premiate la gala Press Freedom din Berlin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x