Antena Căutare

Barack Obama trece la artileria grea. Bombardierele fara pilot, trimise in Libia

Dupa saptamani intregi de lupte violente, rebelii din Libia au primit o veste buna. Presedintele American Barack Obama a aprobat bombardarea trupelor libiene cu avioane fara pilot.

Raidurile vor fi astfel mai precise. Rebelii au nevoie de tot ajutorul pe care il pot primi. Trupele loiale lui Gaddafi ii bombardeaza fara incetare.

Puterile vestice implicate in operatiunea militara din Libia au cerut tarilor vecine din zona sa ajute la protejarea rebelilor de regimul presedintelui Muammar Gaddafi, scrie cotidianul Elkhabar din Algeria, citat de Ria Novosti.

Conform sursei citate, coalitia condusa de NATO a cerut asistenta dupa ce a recunoscut ca a subestimat capacitatea de lupta a trupelor lui Gaddafi.

NATO a cerut Tunisiei, Algeriei, Egiptului, Nigerului si Ciadului sa isi inchida granitele pentru oficialii de rang inalt si alti reprezentanti ai regimului Gaddafi, precum si sa previna importul de produse militare in Libia.

Papa a celebrat Cina cea de Taina si a spalat picioarele a 12 preoti... Romii care au ocupat Bazilica San Paolo refuza sa plece...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x