Antena Căutare

Bilanțul morților provocate de coronavirus este în creștere. 361 de decese

În provincia chineză Hubei, 56 de persoane au murit duminică din cauza infecției cu noul tip de coronavirus, ceea ce face ca bilanțul epidemiei să ajungă la 361 de decese, relatează CNN.

Bilanțul morților provocate de coronavirus este în creștere. 361 de decese
Coronavirus | Profimedia

Pe lângă cele 361 de decese din China, mai există un deces în Filipine, unde a murit un cetățean chinez, astfel bilanțul total al epidemiei ajunge la 362 de morți.

Astăzi își va deschide porțile și primul spital din Wuhan, construit special pentru pacienții cu coronavirus, conceput în 10 zile.

Încă 2.103 cazuri de infecție cu coronavirus au fost confirmate în provincia Hubei, unde se consideră a fi epicentrul epidemiei, astfel numărul total al îmbolnăvirilor a depășit 16.600. În restul Chinei s-ar mai fi înregistrat duminică încă aproximativ 700 de noi cazuri de îmbolnăvire.

În prezent, sunt spitalizați în Hubei 9.618 pacienți, dintre care 478 sunt în stare critică.

Duminică dimineață, bilanțul deceselor era de 305 morți, inclusiv primul deces înregistrat în afara Chinei, în Filipine.

La nivel mondial, s-au înregistrat cazuri de îmbolnăvire în 26 de țări, numărul total al bolnavilor, de la izbucnirea epidemiei, în decembrie, trecând de 17.300. Dintre aceștia, aproximativ 500 s-au vindecat, iar autoritățile din Thailanda au anunțat un posibil tratament de succes, cu o combinație de medicamente.

Citește și:

Spitalul din Wuhan a fost finalizat. Imagini uimitoare din interiorul unității care va trata bolnavii de coronavirus din China. Video

Spitalul din Wuhan a fost finalizat. Imagini uimitoare din interiorul unității care va trata bolnavii de coronavirus din... Shakira şi Jennifer Lopez, show impresionant la Super Bowl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x