Antena Căutare

Britanic vindecat de coronavirus la vârsta de 101 ani

Un britanic s-a vindecat de coronavirus la vârsta de 101 ani. Bătrânul s-a întors acasă de la spitalul unde a fost tratat.

Britanic vindecat de coronavirus la vârsta de 101 ani
Britanic vindecat de coronavirus la vârsta de 101 ani

Un bărbat din Anglia, în vârstă de 101 ani, a revenit acasă după ce a fost tratat în spital pentru infecţia cu noul coronavirus, relatează vineri Press Association, scrie Agerpres.

Keith Watson a fost internat luna trecută la Alexandra Hospital din oraşul Redditch pentru o operaţie şi a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

Citește si: Bilanţul covid-19 în Germania creşte cu 266 de morţi şi 5.323 de contaminări la 2.373 de decese şi 113.525 de cazuri

El a fost externat miercuri, iar un mesaj publicat de Worcestershire Acute Hospitals NHS Trust, pentru a sărbători vindecarea bărbatului, a fost distribuit de mii de ori pe Facebook.

"El este Keith, are 101 de ani. Astăzi a plecat acasă după ce a învins coronavirusul. Felicitări tuturor de la Secţia 12 de la Alexandra Hospital care au avut grijă de Keith atât de bine în ultimele două săptămâni!", se arată în mesaj.

Citește și: Bilanţul covid-19 în SUA creşte cu 1.783 de morţi la 16.478 de decese şi peste 460.000 de contaminări şi devin a doua cea mai îndoliată ţară din lume după Italia

Nora lui Watson, Jo Watson, a declarat pentru BBC că nu ştia despre reacţia de pe reţelele de socializare până când un membru al familiei a dat peste mesaj.

"El a ajuns la spital după ce a căzut în centrul de îngrijire în care stă şi a avut nevoie de intervenţie chirurgicală, iar aceasta era o povară suficient de mare la 101 (ani), dar a trecut prin asta. Pe lângă operaţie, când am aflat că a fost testat pozitiv ne-am gândit la ce e mai rău... dar el este uimitor pentru vârsta lui", a spus nora bătrânului, scrie aceeași sursă.

Bilanţul covid-19 în SUA creşte cu 1.783 de morţi la 16.478 de decese şi peste 460.000 de contaminări şi devin a doua ce... Aproximativ 450 de contaminări cu noul coronavirus într-o închisoare din Chicago, unul dintre cele mai mari focare de co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x