Antena Căutare

Cainii de paza ai Printului William au fost eutanasiati!

Ministerul britanic al Apararii a declarat ca cei doi caini de paza ai Printului William de pe vremea de cand acesta se afla in stagiul militar au fost eutanasiati

Totul s-a intamplat la doua zile dupa ce acesta a parasit baza militara, din motive obiective, asa cum au comunicat oficiali din Aparare, informeaza BBC. Saptamana trecuta, printul William si-a incheiat stagiul militar la baza aeriana din Anglesey.

Dat fiind ca incercarea de a gasi o noua casa pentru cei doi caini, s-a ajuns la concluzia ca trebuie eutanasiati. Cainele Brus era foarte batran, iar Blade avea "probleme comportamentale". Patrupedele faceau parte dintr-o unitate de paza si protectie a ducelui de Cambridge, dar totodata erau la dispozitia intregii baze.

Printul William a inceput antrenamentul la baza in ianuarie 2009 si a absolvit in 2010, ca pilot de cautare si salvare. Pentru a se dedica obligatiilor in cadrul familiei regale, acesta a anuntat ca paraseste armata.

Foto: Hepta

Joi, 19 septembrie 1985: Ciudad de Mexico este zguduit de cel mai puternic cutremur din istoria sa... Fiica lui Tony Blair a fost atacata de hoti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x