Antena Căutare

Caz înfiorător! Copil român ÎMPUȘCAT în braţele mamei sale, în ITALIA!

Caz înfiorător la Roma! O fetiţă din România a fost împuşcată în braţele mamei sale. Operată de urgenţă, Cerasela riscă să rămână paralizată. 

Caz înfiorător la Roma! O fetiţă din România a fost împuşcată în braţele mamei sale. Operată de urgenţă, Cerasela riscă să rămână paralizată.

În vârstă de un an şi jumătate, Cerasela era în braţele mamei când a fost împuşcată în spate. De această dată, îmbrăţişarea femeii nu a putut-o proteja.

Copilul a fost dus de urgenţă la spital. Unii dintre cei mai buni pediatri din Europa încearcă să-i salveze viaţa. Este, însă, nevoie de un miracol. Proiectilul i-a atins coloana, dar şi plămânii, iar medicii sunt rezervaţi. Dacă va supravieţui sunt şanse mari să rămână paralizată.

Cazul Ceraselei a inflamat scena politică italiană. Senatoarea Monica Cirinna a fost chiar la spitalul unde fata este în stare gravă.

Zilele acestea, autorităţile de la Roma au început dezmembrarea unor barăci locuite de cetăţeni romi, italieni, români, sârbi şi iată că este o tensiune extrem de mare în rândul societăţii civile din Roma.

Tabăra de rromi în care trăieşte familia fetei a mai fost ţinta atacurilor xenofobe în trecut, însă, pentru moment, nu este clar dacă este vorba despre un atac rasist.

EXPLOZIE la o bază militară! Soldații au fost cuprinși de flăcări și s-au ales cu numeroase arsuri CHIMICE!... Donald Trump, atac la adresa Uniunii Europene: “Profită cu adevărat de pe urma SUA, dar nu pentru mult timp!". Ce l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x