Antena Căutare

Ce salariu are Vladimir Putin ca președinte al Rusiei. Suma de bani pe care o încasează lunar este uriașă

Vladimir Putin a uimit o lume întreagă după ce a decis să invadeze Ucraina. Deși nu se cunosc foarte multe detalii despre viața personală a sa, iată ce salariu primește lunar ca președinte a Rusiei.

Ce salariu are Vladimir Putin ca președinte al Rusiei. Suma de bani pe care o încasează lunar este uriașă
Ce salariu are Vladimir Putin ca președinte al Rusiei. Suma de bani pe care o încasează lunar este uriașă | Hepta

Vladimir Putin câștigă lunar un salariu destul de frumos din partea statulul unde el este Președinte. Iată ce suma încasează lunar din Rusia.

Vladimir Putin încasează o sumă frumoasă de bani ca Președinte al Rusiei. Cât câștigă

Unele publicații din străinătate l-au numit pe Vladimir Putin ca fiind unul dintre cei mai bogați oameni din întreaga lume. Acesta ar avea acum un salariu lunar de aproximativ 11.200 de euro pe lună, față de 5600 de euro pe care îi încasează Klaus Iohannislunar de la statul român.

Citește și: Klaus Iohannis, noi detalii despre implicarea României în ajutorul ucrainenilor. Ce le-a transmis liderilor globali

Vladimir Putin poate rămâne președinte a Rusiei până în anul 20136, adică cel mai probabil toată viața sa. Referendumul privind revizuirea Constituției a fost validat de conaționalii săi cu peste 77%, ceea ce îi permite liderului de la Kremlin să rămână în funcție până în anul 2036, potrivit viva.ro.

Vladimir Putin câștigă în jur de 8,6 milioane de ruble pe an (149.000 de dolari) ca cel mai înalt funcționar în stat. Salariul raportat al lui Putin în 2015 a fost de 8,9 milioane de ruble (aproximativ 137.000 USD, potrivit informațiilor oferite de Serghei Pugaciov după ce un reprezentant al Biroului de presă și informare al președintelui Federației Ruse a răspuns: „Această informație nu are substanță. După cum probabil știți, declarațiile privind veniturile și proprietatea domnului Putin sunt publicate anual pe http://kremlin.ru/structure/administration/income-reports”.

CEO-ul Hermitage Capital Management, Bill Browder, a declarat Comitetului Judiciar al Senatului că, după părerea sa, președintele rus este „cel mai bogat om din lume”, cu o avere netă de 200 de miliarde de dolari.

Citește și: Motivul pentru care soldații ucraineni îşi ung gloanţele cu grăsime de porc pentru a le folosi în lupta cu cecenii

Ce revendicări a enumerat Vladimir Putin, în vederea unei opriri a invaziei Ucrainei

În vederea unei opriri a invaziei Ucrainei Vladimir Putin a cerut o „recunoaştere a suveranităţii ruse în Crimeea, realizarea demilitarizării şi denazificării statului ucrainean şi garanţia statutului său neutru”.

În cadrul convorbirii telefonice, președintele Franței i-a vorbit lui Vladimir Putin despre „interesul comunităţii internaţionale de a opri ofensiva rusă împotriva Ucrainei” şi despre „necesitatea de a pune în aplicare un armistiţiu imediat”.

Citește și: Război Rusia - Ucraina, ziua 6 LIVE TEXT. Trupe militare belaruse au intrat în Ucraina, anunță Parlamentul de la Kiev

Palatul Elysee a transmis un comunicat de presă, prin care a anunțat ce a cerut președintele francez în cadrul discuției cu Vladmir Putin.

„O încetare a tuturor loviturilor şi atacurilor asupra civililor şi cartierelor rezidenţiale; o protecţie a întregii infrastructuri civile, o securizare a axelor rutiere, în special drumul de la sud de Kiev”. Vladimir Putin i-a răspuns lui Macron că ”vrea să se angajeze” în acest sens.

Totodată, Emmanuel Macron a cerut „respectarea dreptului internaţional umanitar şi protejarea populaţiilor civile, precum şi furnizarea de ajutor, în conformitate cu rezoluţia depusă de Franţa la Consiliul de Securitate al ONU”.

De asemenea, președintele francez a vorbit la telefon și cu omologul său ucrainean. Emmanuel Macron „a salutat din nou simţul responsabilităţii arătat de preşedintele ucrainean în perspectiva negocierilor care încep şi chiar în timp ce Ucraina este agresată de Rusia”.

Războiul dintre Rusia și Ucraina a început în zorii zilei de 24 februarie, iar imagini tulburătoare au fost surprinse încă din primele ore ale războiului.

Ce pretenții are Vladimir Putin. Ce a cerut președintele Rusiei într-o discuție la telefon cu Emmanuel Macron... Klaus Iohannis, noi detalii despre implicarea României în ajutorul ucrainenilor. Ce le-a transmis liderilor globali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x