Antena Căutare

„Mami a făcut tot ce a putut”. Cornelia, medic în prima linie în lupta cu COVID-19, a lăsat un „testament” sfâșietor pentru copiii ei: „Sunt prea mici acum, nici nu m-ar recunoaște”

Cornelia este mamă și medic. La spital, zi de zi, este în prima linie în lupta împotriva coronavirusului. Speriată că ar putea muri infectată cu COVID-19, a lăsat un mesaj cutremurător pentru copiii ei, dacă vor fi nevoiți să crească fără mamă.

„Mami a făcut tot ce a putut”. Cornelia, medic în prima linie în lupta cu COVID-19, a lăsat un „testament” sfâșietor pentru copiii ei: „Sunt prea mici acum, nici nu m-ar recunoaște” Galerie
Cornelia, medic în prima linie în lupta cu COVID-19, a lăsat un „testament” sfâșietor pentru copiii ei

Un medic chirurg pediatru din prima linie a războiului cu pandemia de coronavirus din New York, SUA, a lăsat un mesaj copiilor ei, care sunt „prea mici acum să înțeleagă coșmarul prin care trecem toți”.

Cornelia Griggs și-a lăsat „testamentul” pe o rețea socială, alături de câteva fotografii făcute în spital, în timpul unei ture ce părea fără sfârșit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Mama a crezut că sunt mort.” Are 25 de ani, este infectat cu coronavirus și vrea să știi exact ce simți când te atinge boala: „Mă lupt pentru fiecare respirație”

„Mami a făcut tot ce a putut”. Cornelia, medic în prima linie în lupta cu COVID-19, a lăsat un „testament” sfâșietor pentru copiii ei: „Sunt prea mici acum, nici nu m-ar recunoaște”

ornelia, medic în prima linie în lupta cu COVID-19, a lăsat un „testament” sfâșietor pentru copiii ei

Cornelia a adăugat hashtagul #GetMePPE, folosit de toate cadrele medicale, ca formă de protest față de lipsa de echipamente de protecție corespunzătoare din spitalele din Statele Unite ale Americii.

SUA, cel mai multe cazuri de coronavirus din lume

Cu peste 185.400 de cazuri, Statele Unite sunt ţara cu cele mai multe persoane infectate la nivel mondial. Peste 3.800 de decese au fost înregistrate până acum, iar autorităţile de la Washington estimează că, în cel mai rău caz, între 100.000 şi 240.000 de americani ar putea muri în următoarele săptămâni din cauza Covid-19.

China nu a raportat pacienții cu coronavirus dacă nu aveau simptome. Experți: ”Avem o imagine deformată asupra felului î... Coronavirus. Iran depăşeşte pragul de 3.000 de morţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x