Antena Căutare

Alertă din SUA! COVID, periculos la tineri: Virusul provoacă inflamarea plămânilor şi a vaselor de sânge din jurul lor

Preşedintele Donald Trump a decis să anuleze convenţia partidului republican care urma să-i confirme, oficial, candidatura la un nou mandat. Ştirea a venit în ziua în care Statele Unite au trecut pragul de patru milioane de contaminări cu noul coronavirus. Iar veşti proaste vin şi de la OMS.

Alertă din SUA! COVID, periculos la tineri: Virusul provoacă inflamarea plămânilor şi a vaselor de sânge din jurul lor
Alertă din SUA! COVID, periculos la tineri: Virusul provoacă inflamarea plămânilor şi a vaselor de sânge din jurul lor

Chiar şi tinerii care au trecut uşor prin boală ar putea rămâne cu sechele pe termen lung.

Evitaţi să vă îmbolnăviţi de Covid-19! Deoarece, chiar dacă nu veţi muri şi chiar dacă nu veţi ajunge în spital, un număr semnificativ de oameni, chiar oameni tineri, au mari greutăţi pentru a se restabili, deplin şi rapid, după această boală.

S-a petrecut o catastrofă! Coronavirusul ar proveni din Spania, găsit în conductele de scurgere și apele reziduale încă din 12 martie 2019

Virusul provoacă inflamarea plămânilor şi a vaselor de sânge din jurul lor, ceea ce poate afecta chiar şi funcţionarea inimii. Procesul de revenire la normal este lung şi anevoios. Persoanele tinere, care speră să treacă repede peste urmările bolii, pot constata că viaţa lor nu mai este cea dinainte.

Articolul continuă după reclamă

"1.030, dar câți sunt bolnavi?". Medicul care dezminte cifrele anunțate de autorități: „Chiar daca ii spune COVID-19, este tot un virus gripal”

Din această cauză, o mulţime de oameni suferă, pe termen lung, de oboseală. Li se pare foarte greu să meargă din nou la sală. Sunt epuizaţi doar după ce urcă şi coboară scările. Şi este vorba de oameni tineri, dintre care mulţi se restabilesc foarte lent.

Cel mai sigur este ca infectarea să fie prevenită cu orice preţ, prin măsurile de protecţie cunoscute.

Da, ne-au mințit! În laboratorul din Wuhan s-a petrecut o catastrofă din octombrie 2019. SRI-ul american nu a mai putut identifica nicio conversație dintr-odată: "s-a întâmplat o nenorocire!"

S-a convins de aceasta şi preşedintele Donald Trump care a anunţat anularea Convenţiei Naţionale Republicane, la care urmau să ia parte mii de oameni. Convenţia era programată luna viitoare în Florida, unde pandemia este, acum, în creştere accentuată.

Acuzații tulburătoare! "Să mă ierte Dumnezeu, dar așa ceva..." Nelu Tătaru a trimis un medic veterinar și un jurist să facă verificări epidemiologice la Spitalul Județean din Galați

Trump şi-a anunţat decizia după ce s-a aflat că un militar din unitatea care operează elicopterele prezidenţiale a fost testat pozitiv.

Armata precizează că tânărul NU a fost în contact direct cu elicopterele. Pandemia pare, oricum, să scape de sub control în Statele Unite. Covid-19 va fi, anul acesta, una din principalele cauze de deces din ţară, potrivit statisticienilor. Centrele de testare sunt aproape copleşite iar anchetele epidemiologice nu mai ţin pasul cu propagarea virusului.

994, real sau nu? Nelu Tătaru a spus ADEVĂRUL despre cei 994 de bolnavi: "Nu sunt noi așa cum a informat GCS, o parte sunt cei deja internați"

O speranţă poate veni din Franţa, unde se studiază o metodă de depistare a infecţiei similară cu etilotestul folosit de poliţia rutieră. Oamenii ar sufla într-un aparat şi ar afla rezultatul testului în mai puţin de un minut.

China a ordonat închiderea consulatului american din oraşul Chengdu... Grecii au răspuns conversiei Hagia Sofia din Istanbul în moschee cu rugăciuni şi steaguri coborâte în bernă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x