Antena Căutare

Cum vor arăta vacanțele în Turcia, în acest an! Camere termice în hoteluri! Adio, bufete!

Vacanțele în Turcia nu vor mai arăta la fel ca de obicei, în acest an, în contextul pandemiei de coronavirus. Dispoziţiile guvernamentale pentru turism, în această țară, includ plasarea unor camere termice în hoteluri. 

Cum vor arăta vacanțele în Turcia, în acest an! Camere termice în hoteluri! Adio, bufete!
Cum vor arăta vacanțele din acest an în Turcia! Camere termice în hoteluri! Adio, bufete! | profimediaimages.ro

Hotelurile din Turcia vor putea să se redeschidă dacă întrunesc anumite criterii de siguranţă şi dacă obţin autorizaţiile impuse de Guvernul turc, a anunţat ministrul Turismului din această ţară, Mehmet Nuri Ersoy.

Dispoziţiile guvernamentale includ plasarea unor camere termice în hoteluri, dezinfectarea bagajelor şi a cheilor ce permit accesul în camere, eliminarea bufetelor şi amplasarea şezlongurilor pe plajă la o distanţă de cel puţin 1,5 metri între ele.

Fahrettin Koca, ministrul turc al Sănătăţii, a declarat în această săptămână că turiştii vor trebui să fie testaţi pentru COVID-19 înainte de a intra în Turcia.

Cum va arăta vacanța în Grecia, anul acesta! Mesele, mai mult în camera de hotel! Ce document va fi absolut necesar​

Această ţară a început de curând să lucreze la un plan ce vizează atragerea fluxurilor de turişti începând cu sfârşitul lunii mai, după sărbătoarea Eid al-Fitr, ce marchează pentru credincioşii musulmani sfârşitul Ramadanului.

Restricții relaxate, începând de luni, în Turcia

Turcia a început să relaxeze restricţiile luni, iar magazinele, mallurile şi frizeriile şi-au reluat activitatea după o pauză de aproape două luni. Această relaxare face parte dintr-un plan al Guvernului de la Ankara ce vizează revenirea ţării la „noua normalitate" până în luna iulie, potrivit hotnews.ro.

Ce se va întâmpla cu COVID-19 la vară! Ce temperaturi NU suportă coronavirusul. Epidemiolog: „Când termometrele indică atâtea grade, devine inactiv!”

Industria turismului, care a generat anul trecut venituri de 34,5 miliarde de dolari, rămâne un sector cheie în Turcia inclusiv în perioada actuală, marcată de pandemia de COVID-19.

„Gata! S-a terminat!”. O țară din Europa a anunțat că a învins epidemia de coronavirus! Ce măsuri de precauție păstrează... „Am găsit antidotul! Coronavirusul nu are nicio șansă”. O companie din Statele Unite ale Americii susține că a găsit sol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x