Căutare Live

Decizie fără precedent! Profesorii din anumite școli vor avea voie legal să dețină arme! Cine a luat această hotărâre șocantă

Profund îngrijorat de situația alarmantă a atacurilor teroriste care au loc în întreaga lume, președintele Trump dorește mai mult personal înarmat în școli.

Profund îngrijorat de situația alarmantă a atacurilor teroriste care au loc în întreaga lume, președintele Trump dorește mai mult personal înarmat în școli.
De asemenea acesta cere public prezența mai multor foști soldați și revenirea la vechile proceduri disciplinare, mai aspre.
Acestea sunt cerințele prezente într-un raport întocmit de una dintre comisiile create de administrația Trump în urma atacului atmat extrem de grav, comis în luna februarie în liceuul Stoneman Douglas din Florida, care s-a soldat cu moartea a 17 elevi. Acesta a fost unul dintre cele mai grave atacuri din ultimii ani, motiv pentru care, conducerea cere măsuri pentru evitarea unor astfel de carnagii.
Comisia condusă de Ministrul Educației Betsy DeVos, face o serie de recomandări în raportul său pentru a îmbunătăţi securitatea în instituţiile de învăţământ din SUA, în care au avut loc în mod constant atacuri armate. În paralel cu ceea ce au decis comisiile aflate la conducere, peste un milion de americani au manifestat pentru reguli mai stricte și pentru interzicerea armelor de foc la vârste fragede.

Umilința care a făcut înconjurul lumii! Ce i-a făcut o femeie unei tinere pe care o acuza că ar fi avut o relație cu soț... A fost cutremur! Un seism cu magnitudinea mare a pus specialiștii pe jar...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri