Antena Căutare

Documentarul marca Observator - Australia, lacrimi și foc, exclusiv pe Antena Play

Cum s-a văzut incendiul din Australia şi cum sunt românii de acolo puteţi vedea - exclusiv - pe Antena Play, în documentarul marca Observator "Australia, lacrimi și foc".

Filmul evenimentelor începe la aeroport, după care veţi putea vedea, pas cu pas, prin ce au trecut trimișii noştri speciali, Laurențiu Rădulescu și Cosmin Herea. Echipa Observator a călătorit sute de kilometri prin mijlocul unui peisaj apocaliptic.

După o serie de filmări în Sidney, metropolă înconjurată de flăcări, au pornit spre capitala Canberra. Însă, pentru a ajunge acolo au trecut prin zone carbonizate, păduri fantomatice, învăluite în fum şi case reduse la un morman de cenuşă. În drumul lor, au însoţit și câteva echipe ale pompierilor australieni, într-o zonă muntoasă, în partea de sud a ţării.

Imagini catrastofale și mărturii exclusive ale românilor din zona vă sunt prezentate într-un documentar de 2 episoade care poate fi urmărit exclusiv pe AntenaPlay.

Vezi și:

Nisip, gheață și foc în Australia. În mai multe oraşe, gigantice furtuni de nisip au transformat ziua în noapte

Macron admonestează poliţişti israelieni la Ierusalim... Prima încercare GREA! Lovitură financiară pentru Ducii de Sussex după ce au renunțat la Casa Regală...
Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie. Multe dintre alegerile pe care le faci se bazează pe astrologie
Atunci când stabilești ora ideală de culcare pe baza astrologiei e importat să ții cont de...
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că Gemenii vor fi nevoiți să depună mari eforturi...
Parteneri
Sfaturi de la nutriționiști: alege gustări hrănitoare pentru a evita mesele nocturne
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x