Donald Trump intenţionează să publice o înregistrare video a operaţiunii militare americane împotriva lui al-Baghdadi

Donald Trump intenţioneazăsă publice fragmente din înregistrarea video a operaţiunii militare americane împotriva lui Abu Bakr al-Baghdadi, care a condus la moartea liderului Statului Islamic (SI), a anunţat luni preşedintele american, relatează AFP.

”Ne gândim la acest lucru, este posibil”, a declarat locatarul Casei Albe la baza aeriană Andrews, în apropiere de Washington.

NEW: Pres. Trump says he is considering releasing "certain parts" of the video of the U.S. raid in which ISIS leader Abu Bakr al-Baghdadi died over the weekend.

— ABC News (@ABC)

”Am putea să luăm fragmente şi să le publicăm”, a adăugat miliardarul republican, care a anunţat duminică lumii întregi moartea ”califului” autoproclamat al SI, cel mai căutat om din lume.

În alocuţiunea sa televizată, preşedintele american a prezentat o versiune detaliată a raidului în cursul căruia liderul SI a fost încolţit de forţe americane, după care şi-a detonat centura de explozivi.

”El n-a murit ca un erou, a murit ca un laş” şi ”ca un câine”, a subliniat Trump, afirmând că Abu Bakr al-Baghdadi a ”fugit într-un tunel înfundat, gemând, plângând şi strigând”.

Preşedintele american a declarat că a urmărit în timp real raidul amerian, de la Casa Albă.

Sursa : news.ro

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri