Antena Căutare

Donald Trump intenţionează să publice o înregistrare video a operaţiunii militare americane împotriva lui al-Baghdadi

Donald Trump intenţioneazăsă publice fragmente din înregistrarea video a operaţiunii militare americane împotriva lui Abu Bakr al-Baghdadi, care a condus la moartea liderului Statului Islamic (SI), a anunţat luni preşedintele american, relatează AFP.

”Ne gândim la acest lucru, este posibil”, a declarat locatarul Casei Albe la baza aeriană Andrews, în apropiere de Washington.

NEW: Pres. Trump says he is considering releasing "certain parts" of the video of the U.S. raid in which ISIS leader Abu Bakr al-Baghdadi died over the weekend.

— ABC News (@ABC)

”Am putea să luăm fragmente şi să le publicăm”, a adăugat miliardarul republican, care a anunţat duminică lumii întregi moartea ”califului” autoproclamat al SI, cel mai căutat om din lume.

În alocuţiunea sa televizată, preşedintele american a prezentat o versiune detaliată a raidului în cursul căruia liderul SI a fost încolţit de forţe americane, după care şi-a detonat centura de explozivi.

”El n-a murit ca un erou, a murit ca un laş” şi ”ca un câine”, a subliniat Trump, afirmând că Abu Bakr al-Baghdadi a ”fugit într-un tunel înfundat, gemând, plângând şi strigând”.

Preşedintele american a declarat că a urmărit în timp real raidul amerian, de la Casa Albă.

Sursa : news.ro

Tatăl unui vietnamez din „camionul groazei”, îngenuncheat de durere! Imagini sfâșietoare! „Ne-a lăsat cu o datorie uriaș... Un alt camion frigorific cu imigranții clandestini afgani a fost depistat în Marea Britanie! Doi români au fost arestați...
Parteneri
Zodiile care își găsesc iubirea târziu în viață. 5 nativi care află târziu cine le este perechea
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x