Antena Căutare

Dupa ce a furat 250.000£, un cuplu a cerut de la statul britanic ajutor social

Un cuplu fara scrupule a reusit sa fure, prin intermediul unei escrocherii cu TVA, 250.000 de lire sterline. Mai mult decat atat, cei doi au cerut ajutor social in valoare de 32.000 de lire sterline pe an, pentru a-si finanta casa de lux din Penthouse.

Emmanuel si Behnaz Scotts au primit 2.670 de lire sterline pe luna, ajutor social, acesti bani acoperind 60% din factura pentru renovarea apartamentului lor cu patru camere, din Chelsea Harbour.

Celor doi li s-a mai dat inca 1.750 de lire pe an, in alocatii pentru copii, bani ce au format un capital suficient pentru a le oferi celor doua fiice o educatie la o scoala privata.

Datorita sumelor mari de bani primite, Emmanuel si Behnaz Scotts au reusit sa locuiasca in acelasi bloc cu Robbie Williams si Michael Caine.

Dupa ce autoritatile au aflat de escrocheria facuta, barbatul a fost condamnat la 4 ani si jumatate de inchisoare, in timp ce femeia a reusit sa scape de sentinta, pentru ca a recunoscut ca a transferat 74.000 de lire sterline in propriul cont.

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa / Foto: Daily Mail

VIDEO! Premiu record la loteria SUA: 500 de milioane de dolari... Indonezia vrea sa interzica fustele mini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x