Antena Căutare

Europa, lovită de un alt cutremur de peste șase grade, la 24 de ore după dezastrul provocat în Albania

Cutremur puternic, miercuri dimineața! Un seism de șase grade a fost înregistrat la nici 24 de ore de la evenimentul devastator din Albania.

Europa, lovită de un alt cutremur de peste șase grade, la 24 de ore după dezastrul provocat în Albania
Cutremur de șase grade, înregistrat în Creta, la o zi după seisimul din Albania

Potrivit Centrului Seismologic European – Mediteranean (CSEM), cutremurul, cu o magnitudine preliminară de șase grade, a avut loc la ora locală 09:23 (ora României, 9:23), pe insula sudică Creta, la o adâncime de 65 de kilometri.

Epicentrul seismului a fost la 43 kilometri sud-vest de oraşul Platanos, la 78 de kilometri vest de oraşul Chania şi la 266 de kilometri sud de capitala Atena.

Mişcarea seismică a avut loc la o zi după cutremurul cu magnitudinea de 6,4 grade, produs în vestul Albaniei, la ora locală 03:54 (ora României, 04:54), ce a provocat moartea a cel puţin 40 de persoane şi rănirea altor câteva sute.

Nici la Hollywood n-ar fi gândit-o așa! Cum s-a întâmplat jaful de peste un miliard de euro, din Palatul Imperial Dresda... Cutremurul din Albania, cel mai puternic din ultimii 40 de ani. Cel puțin 27 de oameni au murit, dar numărul crește de l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x