Faimosul pian din celebrul film "Casablanca", vandut la licitatie

Pentru un colectionar din America, un pian vechi dar faimos reprezinta cea mai importanta achizitie din cariera

Mai exact, faimoasa piesa din si mai celebrul film "Casablanca" a fost vandut la licitatie. Noul proprietar nu si-a dezvaluit identitatea dar in schimb putem admira achizitia lui, in toata splendoarea.

A fost licitat de Sotheby's din New York, ce a primit in schimb 600.000 de dolari.

Pianul care apare inca din prima scena a filmului clasic din 1942 este unul dintre cele mai importante piese de recuzita din istoria cinematografiei. Instrumentul muzical la care s-a cantat melodia „As times go by” a fost fabricat spre sfarsitul anilor '30 si are dimensiuni foarte reduse, pentru ca trebuia mutat atunci cand se schimba decorul.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri