Antena Căutare

Femeia care visează să devină atât de grasă, încât să nu se mai poată mișca. Cântărește 318 kilograme și este hrănită cu pâlnia

Monica Riley cântărește 318 kilograme şi nu are de gâmd să se oprească aici.Vrea să devină cea mai grasă femeie din lume, depăşind 453 de kilograme.

Monica Riley cântărește 318 kilograme şi nu are de gâmd să se oprească aici.Vrea să devină cea mai grasă femeie din lume, depăşind 453 de kilograme.

Deși medicii îi recomandă să scadă urgent în greutate, se pare că aceasta este model pentru un site de femei şi pe măsură ce creşte în greutate se simte mai atrăgătoare.

Femeia din Fort Worth, Texas, în vârstă de 27 de ani suferă de obezitate morbidă, cu toate acestea vrea să fie atât de grasă încât să fie imobilizată la pat şi să nu se mai poată mişca.

Iubitul ei, Sid Riley, o hrănește în fiecare zi, iar atunci când simte că nu mai poate mânca, o hrănește cu ajutorul unei pâlnii. Pentru că este atât de grasă, are nevoie de ajutorul său pentru a se spăla și pentru a se mișca.

”Planul meu este să ajung la 453 de kilograme(1000 stones) și să devin imobilă. Atunci m-aș simți ca o regină, căci Sid mi-ar fi mereu alături și el este încântat de această ideea. Este o fantezie sexuală și vorbim despre acest lucru mult. El deja mă ajută”, a dezvăluit Monica, potrivit metro.co.uk.

Monica a fost supraponderală toată viaţa. După ce l-a întâlnit pe Sid online acum patru ani, Monica a început să consume în jur de 8000 de calorii zilnic.

Iată care este dieta urmată de Monica:

6 biscuiţi

6 cârnăciori în aluat

un bol mare de cerale cu zahăr

2 shake-uri pentru îngrăşare

4 sandvişuri cu pui

4 cheeseburgeri dubli

o porţie mare de cartofi prăjiţi

Macaroane cu brânză la cuptor

30 de bucăţi de pui

Taco Bell

Peste 3 kilograme de îngheţată.

Poliţist rus, concediat după ce a postat pe internet imagini cu gustarea oferită pazei, la un eveniment. Internauţii s-a... Un vânzător de flori din Anglia, pe lista următoarelor ținte ale ISIS! Bărbatul a rămas șocat când a aflat. Se teme pent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x