Antena Căutare

Fidel Castro ar fi suferit un atac cerebral

Fidel Castro, fostul lider cubanez, ar fi suferit un atac cerebral, in urma caruia nu se mai poate hrani, vorbeste cu dificultate si nu mai recunoaste persoanele din jurul sau. Declaratia a fost facuta de un medic din Venezuela care a declarat ca are acces la informatii din viata persoanala a lui Castro.

"A suferit un accident vascular cerebral embolic si nu mai recunoaste pe nimeni", a declarat Jose Marquina, un medic cunoscut in Venezuela.

"Persoanele aflate intr-o astfel de stare au dificultati in a manca si, bineinteles sfarsesc printr-o afectare totala a capacitatilor neurologice", a mai spus medicul.

Marguina a declarat ca Fidel Castro se afla la resedinta sa din Havana si ca primeste ingrijire medicala specializata.

"Ar putea sa traiasca asa mai multe saptamani, dar ceea ce pot spune este ca nu il vom mai vedea niciodata in public", a adaugat Marquina. Medicul a mai spus ca starea fostului lider este "foarte aproape de una neurovegetativa".

Fidel Castro a fost vazut pentru ultima data in public in luna martie, in timpul vizitei Papei Benedict al XVI-lea.

In presa au circulat mai multe zvonuri despre starea sa de sanatate, inclusiv ca fostul lider cubanez ar fi decedat.



Turcia a deschis din nou focul asupra Siriei, dupa ce doua obuze au lovit teritoriul turc... Opt morti si 86 de raniti intr-un atentat cu masina-capcana la Beirut ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x