Antena Căutare

”Fiul meu, aduceți-mi înapoi fiul!” 239 de suflete moarte în zborul MH370, într-un avion înghițit de pământ! După doi ani și jumătate, au fost găsite primele resturi

"Fiul meu, fiul meu, aduceţi-mi înapoi fiul!", striga un tată în lacrimi, în fața ambasadei Malaeziei la Beijing, în luna martie a anului 2014, după ce zborul MH 370, cu 239 de oameni la bord, dispăruse, în mod inexplicabil.

"Fiul meu, fiul meu, aduceţi-mi înapoi fiul!", striga un tată în lacrimi, în fața ambasadei Malaeziei la Beijing, în luna martie a anului 2014, după ce zborul MH 370, cu 239 de oameni la bord, dispăruse, în mod inexplicabil.

La mai bine de doi ani și jumătate de la tragedie, autorităţile malaysiene au anunţat că mai multe resturi de fuzelaj, care au fost descoperite în luna iunie în apropierea ţărmurilor estice ale Tanzaniei, provin din epava zborului MH370. Avionul a dispărut de pe radare în timp ce efectua o cursă de linie între Kuala Lumpur şi Beijing.

Potrivit news.ro, resturile de fuzelaj au fost recuperate în luna iunie în apropierea insulei Pemba, situată la 50 de kilometri de ţărmurile continentale ale Tanzaniei.

Ministerul Transporturilor din Malaezia a precizat că resturile de fuzelaj au fost analizate de experţi australieni, care au stabilit că acestea aparţin zborului MH370.

”Experţii au concluzionat că resturile de fuzelaj provind din aeronava 9M-MRO, cunoscută şi sub numele de MH370. Vom continua analiza resturilor de fuzelaj în speranţa că vom descoperi dovezi care să ne arate ce s-a întâmplat cu zborul MH370”, se arată într-un comunicat al ministerului Transporturilor.

Anterior, autorităţile malaysiene au susţinut că ”cel mai probabil” resturile de fuzelaj aparţin epavei MH370.

Aeronava MH370 avea 239 de persoane la bord atunci când a dispărut de pe radare, la data de 8 martie 2014. Epava nu a fost nici până acum găsită de echipa internaţională de căutare, însă resturi din aripă au apărut anul trecut pe coasta insulei Reunion, situată în estul Oceanului Indian.

Echipe de specialişti au petrecut doi ani verificând o zonă din sudul Oceanului Indian cu o suprafaţă de 120.000 de kilometri pătraţi. Însă,operaţiunile de căutare a cursei Malaysia Airlines au costat peste 124 de milioane de dolari, fiind cele mai scumpe operaţiuni din istorie.

Autoritățile din Taiwan se pregătesc de taifunul Malakas! Locuitorii au fost sfătuiți să rămână în alertă!... Informația anului. Orice român necăsătorit poate câștiga 5000 de euro!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x