„Vocea lui abia se mai aude!”. Fostul papă Benedict al XVI-lea este grav bolnav. De ce boală suferă

Fostul papă Benedict al XVI-lea, în vârstă de 93 de ani, este grav bolnav, după ce s-a întors la Vatican dintr-o vizită în Germania.

„Vocea lui abia se mai aude!”. Fostul papă Benedict al XVI-lea este grav bolnav. De ce boală suferă

Hepta

Anunțul a fost făcut, luni, de ziarul german Passauer Neue Presse, citându-l pe biograful papei.

Benedict, în vârstă de 93 de ani, a devenit foarte fragil, iar vocea sa abia se aude, a spus biograful Peter Seewald cotidianului.

Papa Francisc a sărutat o călugăriță! Ce i-a spus măicuței i-a făcut pe toți să râdă! Momentul a fost filmat! „Promiți?” - VIDEO

Însă, la o întâlnire cu Seewald, sâmbătă, Benedict, născut în Germania, părea optimist şi a spus că ar încerca să scrie din nou, dacă îşi va recăpăta puterea, a spus raportul, care precizează că fostul papă suferă de zona zoster, potrivit Mediafax.

Povestea scandaloasă pe care Vaticanul o vrea îngropată! Femeia-papă care s-a deghizat în bărbat și a șocat pe toată lumea după ce a născut pe stradă

Benedict a venit în Bavaria natală în iunie pentru a-i face o ultimă vizită fratelui Georg Ratzinger, în vârstă de 96 de ani, care a şi murit la scurt timp după aceea. Acceasta fost prima călătorie a lui Benedict în afara Italiei din 2013, anul în care a demisionat.

Ultimele știri