Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

FOTO! Dacă s-ar reprofila, Angela Merkel ar trage către...șaorma! Cum a fost surprins cancelarul Germaniei într-o vizită oficială

Cancelarul german Angela Merkel a fost surprinsă în timp ce a tăiat și chiar a gustat din celebrul kebab turcesc.  Aflată la un eveniment în Berlin, zilele trecute, Merkel a luat parte la un festival găzduit de Asociația Întreprinderilor Mijlocii, în timpul căruia a vizitat și un stand de producție turcească.

Cancelarul german Angela Merkel a fost surprinsă în timp ce a tăiat și chiar a gustat din celebrul kebab turcesc. Aflată la un eveniment în Berlin, zilele trecute, Merkel a luat parte la un festival găzduit de Asociația Întreprinderilor Mijlocii, în timpul căruia a vizitat și un stand de producție turcească.

Angela Merkel a vorbit cu producătorii și a fost văzută tăind dönerul rotativ din spatele tejghelei și degustând o bucată din el. Un angajat la standul döner, Hanifi Aydın, a declarat că este recunoscător în numele tuturor celorlalți producători döner pentru vizita lui Merkel, pentru că imaginea cancelarului Germaniei a contribuit serios la promovarea specialităților turcești în Germania.

Imaginile au fost rostul ironiilor pe internet, unii susținând că, de fapt, doamna Merkel ar fi un fan al șaormelor. Desigur, totul sub forma unor glume.

Credit foto: Hepta

Recomandari