Antena Căutare

Iarna a lovit cu putere Europa! Doi oameni au murit inghetati in Serbia

Iarna a lovit cu putere si in afara Romaniei. Cel putin doi oameni au murit inghetati in Serbia, unde sute de masini au ramas blocate pe soselele inzapezite. Circulatia rutiera este paralizata si in Germania. Zeci de romani care se indreptau spre casa au ramas captivi intre troiene, pe soselele din strainatate.

Viscolul putea sa provoace un dezastru pe o sosea din nordul Serbiei, principala magistrala rutiera care face legatura cu Ungaria. Autoritatile au fost nevoite sa trimita vehiculele blindate ale armatei pentru a salva de la inghet sute de oameni, prinsi in capcana zapezilor. Meteorologii prevad ca ninsorile vor continua si in aceste zile, iar temperaturile vor cobori pana la -10 grade.

Circulatia a devenit aproape imposibila si pe autostrazile din Germania, desi stratul de zapada nu a atins mai mult de cativa centimetri. Ninsoarea a paralizat si aeroportul din Frankfurt, cel mai mare din tara, unde toate aterizarile au fost suspendate.

Iarna a adus mai multa liniste doar in zonele rurale, care au capatat o infatisare de basm. Dar cei aflati pe drum, fie cu avionul, fie cu autobuzul sau microbuzul, nu s-au putut deloc bucura de peisaj. Zeci de romani care voiau sa se intoarca in tara au ramas blocati in nameti, pe o sosea din Ungaria, la doar cativa kilometri de Vama Nadlac.

Si in Slovenia a ramas blocat, sambata, un autocar cu romani, tot din cauza viscolului. Situatia s-a rezolvat dupa sosirea echipajelor de deszapezire care au curatat drumul, iar traficul in zona a fost reluat.

Romanii din diaspora s-au prezentat in numar mare la vot... Cursa Mosilor Craciuni dezbracati: pe strada, doar in lenjerie intima!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x