Antena Căutare

Imagini IREALE cu „Omul-elefant”. O tumoră gigantică l-a transformat pe un chinez într-o ciudățenie a naturii!

La puțin timp după ce a împlinit patru ani, micuțului Huang Chuncaia început să-i apară pe față o umflătură, care s-a mărit văzând cu ochii ajungând acum să fie cunoscut sub numele de „Omul elefant”

La puțin timp după ce a împlinit patru ani, micuțului Huang Chuncaia început să-i apară pe față o umflătură, care s-a mărit văzând cu ochii ajungând acum să fie cunoscut sub numele de „Omul elefant”.

Huang trăiește într-o provincie chineză și a împlinit de curând 39 de ani. Apariția tumorei i-a distrus definitiv viața, fiindu-i imposibil să se integreze într-o societate, care l-a privit mereu ca pe o ciudățenie.

Odată cu apariția sa în mass-media din întreaga lume, chinezul a devenit obiect de studiu pentru mulți medici însă nimeni nu crede că ceva bun se va întâmpla cu el. Specialiștii au încercat să-i înlăture treptat această tumoră, dar fără succes, diagnosticul fiind neurofibromatoză, o boală destul de rară.

Parcul zoo al ororilor din Marea Britanie! Peste 400 de animale și-au găsit sfârșitul tragic, etunasiate sau electrocuta... Tragedie în Ucraina, în urma unei explozii. Ultimul bilanț: Sunt 11 morți și cel puțin 20 de oameni dați dispăruți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x