Antena Căutare

Imaginile groazei din Australia! Sute de milioane de animale au ars de vii. Un pui de cangur a implorat ajutor de la un copil – FOTO

Este infern în Australia! Sute de milioane de animale au ars de vii în incendiile de vegetație ce au fac prăpăd în această țară. Un pui de cangur a fost fotografiat în timp ce implora ajutor de la un copil.

Imaginile groazei din Australia! Sute de milioane de animale au ars de vii. Un pui de cangur a implorat ajutor de la un copil – FOTO Galerie
Un pui de cangur a implorat ajutor de la un copil.

Puiul de cangur, care a suferit arsuri, a fost ajutat de un adolescent, care i-a dat să bea apă și l-a stropit ușor.

Acest cangur este unul dintre milioanele de animale ce au fost arse în incendiile de vegetație din Australia, ce continuă să facă ravagii.

Peste o jumătate de miliard de animale ar fi murit, în timp ce multe altele se confruntă cu foamea și deshidratarea, în timp ce habitatul lor este distrus de flăcări.

Imaginile groazei din Australia! Sute de milioane de animale au ars de vii. Un pui de cangur a implorat ajutor de la un copil – FOTO

Incendii de vegetație în Australia.

Multe animale au fost eutanasiate, deoarece recuperarea lor era imposibilă, din cauza arsurilor grave pe care le-au suferit.

Imaginile cu puioul de cangur implorând ajutor au fost surprinse în statul New South Wales, în care a fost declarată strae de urgență.

Incendiile au pus stăpânire pe orașe întregi, distrugând locuințe și automobile.

În aeastă săptămână, temperaturile în Australia au fost în medie de 40 de grade Celsius și este așteptat să crească la 46 de grade Celsius în unele locuri.

Stare de urgenţă în Australia! Locuitorii sunt evacuați cu nave de război, 500 de milioane de animale sălbatice au murit... Așa arată dragostea adevărată! Ambii suferă de sindromul Down și sunt căsătoriți de 27 de ani! „Încă îl iubesc, chiar da...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x