Antena Căutare

Kiev: Presedintele ucrainean cumpara cocaina si marijuana online

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a adus, joi, cocaina si marijuana cumparata de pe internet la o sedinta de guvern. El a vrut sa demonstreze cat de usor este sa procure droguri in Ucraina.

In cadrul unei sedinte televizate, Ianukovici a invinovatit oficialii pentru ca nu au reusit sa combata traficul de droguri.

"Despre ce fel de munca vorbim daca poti cumpara intreaga gama de narcotice de la un magazine pe Internet?", a intrebat acesta.

El a deschis apoi o servieta in care erau eprubete de test, despre care sustinea ca ar contine cocaina, marijuana si medicamente cu reteta obtinute ilegal.

"Consider actiunile fortelor de securitate in exterminarea si prevenirea acestui rau ca fiind insuficiente si, posibil, criminale", a spus Ianukovici.

Partidul de opozitie al fostului premier Iulia Timosenko a aratat dupa intalnire ca presedintele ar trebui judecat pentru trafic de droguri.

"Daca Ianukovici a adus cocaina, atunci asta inseamna 10 ani de inchisoare pentru distributie", a spus un oficial al formatiunii politice.

Violente in Mexic... Tony Blair asteapta lista neagra a Israelului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x